Babosék visszaléptek

Babos Tímea Róma, 2015. május 17.
Babos Tímea (j) és a francia Kristina Mladenovic a római salakpályás tenisztorna női páros versenye győztesének járó serleggel a 2015. május 17-i eredményhirdetésen. A Babos-Mladenovic duó 6:4, 6:3 arányban legyőzte a Mar
Róma, 2015. május 17. Babos Tímea (j) és a francia Kristina Mladenovic a római salakpályás tenisztorna női páros versenye győztesének járó serleggel a 2015. május 17-i eredményhirdetésen. A Babos-Mladenovic duó 6:4, 6:3 arányban legyőzte a Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai kettőst. (MTI/EPA/Ettore Ferrari)
Vágólapra másolva!
Visszalépett a negyeddöntőtől párosban Babos Tímea és Kristina Mladenovic a 731 ezer dollár (203 millió forint) összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztornán.

Mladenovic háromszettes mérkőzést játszott péntek délután a román Simona Haleppel. Később a második helyen rangsorolt magyar, francia páros nem vállalta a játékot a Michaella Krajicek, Barbora Strycova holland, cseh duó ellen.

Májusban Rómában párosban tornát nyert Mladenovic (balra) és Babos Forrás: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari

A magyar játékos honlapja szerint Babos a hétvégén már szerepelni fog a eastbourne-i torna selejtezőjében.

Eredmény, páros, negyeddöntő:
Michaella Krajicek, Barbora Strycova (holland, cseh)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.) játék nélkül

női egyes, negyeddöntő:
Mladenovic (francia)-Halep (román, 1.) 2:6, 6:0, 7:6 (7-4)
Pliskova (cseh, 6.)-Suárez Navarro (spanyol, 3.) 6:2, 6:2