Vágólapra másolva!
Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya szerint a női kajakosok nem örülnek annyira az egyaránt olimpiai- és világbajnok veteránok visszatérésének.

Storcz a DIGI Sport Reggeli Start című adásában elmondta, hogy Portugáliában és Spanyolországban meglátogatta az ott edzőtáborozó élversenyzőket, így például Kozák Danutát, Kárász Annát és Vajda Attilát. Utóbbi versenyző tavaly decemberben mélyvénás trombózist kapott, ám Storcz szerint most már teljesen jó állapotban van, jó kondiban, jó hangulatban végzi az edzéseket.

Komoly visszatérők

A rutinosabb versenyzők közül Kovács Katalin és Fazekas-Zur Krisztina szülést, Dusev-Janics Natasa sérülést követően tér vissza. Janics fél évre Mexikóba költözött, így ő ott készül, Kovács pedig most jött haza Abu-Dzabiból, az ő teljesítményére különösen kíváncsi Storcz.

Kovács Katalin jó formában van Forrás: Facebook/Kovács Katalin

"A lányok, a vetélytársak nem feltétlenül örülnek a visszatérésüknek, persze nekik nem is ez a feladatuk. Én viszont örülök annak, ha minél nagyobb lesz a harc a négyesbe kerülésért" - mondta Storcz Botond, aki arról is elmondta a véleményét, hogy Magyarország megkapta a 2019-es világbajnokság megrendezését: