Vágólapra másolva!
A magyar kajak-kenu válogatott egy része az Egyesült Arab Emirátusokban edzőtáborozik március 31-ig, és ha már ott vannak, bementek a világ legmagasabb épületébe.

A dubaji Burdzs Kalifa 160 emeletes és 828 méter magas épület, a kétharmadáig mentek fel a kajakosok, de így is komoly élmény volt a számukra.

"Jó volt, szép volt, de azért közel az ablakhoz éreztem némi tériszonyt. Ha jól tudom, nemcsak irodák, hanem lakások is vannak itt. Azért egy ilyen helyen lakni nem lenne túl nyugtató számomra" - mondta az Origónak a négyessel Londonban olimpiai ezüstérmes Tóth Dávid.

Bárdfalvi Márk, Takács Tamara, Tóth Dávid, Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, Kugler Attila és Kulifai Tamás Forrás: Facebook/Tóth Dávid

Korábban videóban beszámoltunk arról, ahogy Fábiánné Rozsnyó Katalin mesteredzőnő a tengerparton izzasztja őket Dubajban, majd arról is, hogy kikapcsolódásképp meglátogatták a világ legnagyobb mecsetét.

Tóth Dávid és Kulifai Tamás Forrás: Facebook/Tóth Dávid

Nem volt mindig ilyen jó dolguk Fábiánné kajakosainak, néhány éve még télen a mínuszokban melegvíz és fűtés nélkül edzettek az MTK-ban, azóta már a Vasas színeiben versenyeznek.