Vágólapra másolva!
Sokkal büszkébb mostani aktfotóira Regina Halmich, mint a tizenkét évvel ezelőtti képekre, az egykori bokszvilágbajnok 2003 után ismét a német Playboy kérésére szabadult meg a ruháitól.

Tizenkét év után ismét megmutatja bájait Regina Halmich, az egykori profi bokszvilágbajnok 2003 után ismét a német Playboynak dobta le ruháit. A 38 éves egykori bokszoló 1994 és 2007 közötti profi pályafutása során 56 mérkőzést vívott, ebből 54-et megnyert (16-ot KO-val) és egy döntetlen mellett mindössze egyszer kapott ki.

"Számomra ez egy igazán nagy élmény” - nyilatkozta a német bokszhercegnőként is emlegetett Halmich, akit egy mallorcai luxusingatlanon fotóztak, amiről azt mondta, el tudná képzelni tökéletes szerelmi fészeknek.

Elárulta, a márciusi lapszámban megjelenő képekre sokkal büszkébb, mint a tizenkét évvel ezelőtti fotósorozatra: "Most úgy érzem, sokkal felnőttebb és nőiesebb vagyok, mint akkor."

2007-es visszavonulása óta többször megkeresték, hogy térjen vissza a ringbe, de hiába ajánlottak rengeteg pénzt, nem akarja kockáztatni rekordját. "Sokan azt hiszik, én a valóságban is domináns típus vagyok. Ez nagy tévedés. Számomra a gyengédség sokkal fontosabb" - árulta el a lapnak adott interjúban.