Vágólapra másolva!
A kétszeres olimpiai bajnok kajakozó fejújított tornatermeket ad majd át.

A Poli-Farbe tavaly óta a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója, és folyamatosan keresi a lehetőséget ismert sportolókkal való együttműködést kialakítására. A cég szerint a kétszeres olimpiai bajnok Kozák Danuta pályafutása, életvitele és alázata a sport iránt példaként szolgálhat bárki számára.

Kozák ruházatán, kajakján és lapátján mostantól megjelenik majd a Poli-Farbe kék-ezüst logója, de a sportoló nem fog szerepelni reklámokban, promóciókban, mivel elsősorban a közös értékek megjelenítése és megbecsülése a felek célja. Ennek értelmében Kozák a vállalat felújítási programjainak keretében ad majd át helyrepofozott tornatermeket és sportcsarnokokat.

A brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon három aranyérmet szerző kajakozó hangsúlyozta, példaértékűnek tartja, ha egy hazai vállalat maga keresi a lehetőséget, hogy kiálljon az értékközpontú aktivitások mellett, és támogatja az olimpiai mozgalmat.

A bócsai székhelyű vállalat több mint 21 éve tevékenykedik, százszázalékos hazai tulajdonban van, mintegy kétszáz embernek ad munkát, éves forgalma meghaladja a nyolcmilliárd forintot.