Vágólapra másolva!
Caroline Wozniacki három év után vehetett fel újra egy nőiességet kihangsúlyozó cipőt, és ennek annyira megörült, hogy még egy képet is posztolt róla. Az exének nem biztos, hogy jól esett.

Az isztambuli tenisztornán játszó Caroline Wozniacki szabadidejében vásárolni ment barátnőjével, és az Instagram-oldalára fel is töltött egy képet, ahogyan csinos ruhában és magassarkúban állnak egy bevásárlóközpont előtt. A kép alá a dán teniszezőnő ezt a szöveget írta: Három éve nem volt rajtam magassarkú hétköznap.


Ezzel a megjegyzéssel Wozniacki valószínűleg burkoltan az exének üzent, az északír golfozó, Rory McIlroy ugyanis négy centivel alacsonyabb volt a 179 cm magas teniszezőnél, és mellette nem hordott magassarkút, hogy ne legyen még feltűnőbb a különbség. Hasonlóan nyilatkozott az ausztrál színésznő, Nicole Kidman, miután elvált a nála hét centivel alacsonyabb Tom Cruise-tól.

Wozniacki májusban szakított McIlroyjal, aki tavaly év végén jegyezte őt el. A dán játékos 2010-ben és 2011-ben is az élen zárta a vilángranglistát, amelyen jelenleg a 15. helyen áll.