Vágólapra másolva!
Nemesapáti Norbert hároméves szerződést kötött két amerikai promóciós irodával, azaz már most kiderült, hogy az augusztusi, nevadai profiboksz-mérkőzése nem egyszeri kirándulás lesz.

Az összes eddigi hivatásos mérkőzését megnyerő, nagyközépsúlyú WBC (Boksz Világtanács) ifjúsági ezüstbajnok Nemesapáti Norbert augusztus 8-án bemutatkozik az Egyesült Államokban. A 18 éves bokszoló ellenfele a szintén veretlen, guyanai származású Lennox Allen (17 győzelem – 0 vereség – 1 döntetlen) lesz, s a küzdelmet nyolc menetre írták ki.

Feja Tibor, a bokszoló edzője és menedzsere csütörtökön elmondta: Nemesapáti meghatározott meccsszámot garantáló, három évre szóló szerződést írt alá két amerikai vállalkozással, a DiBella Entertainment, valamint a kanadai Jean Pascal Promotions irodával.

A magyar sportoló amatőr ökölvívómúlt nélkül kapott ilyen jelentős szerződést a tengerentúlról, amire még nem volt példa a sportág hazai történetében.

Nemesapáti Norbert Forrás: Feja Boxing

Nemesapáti Norbert eddig mind a 14 összecsapását megnyerte (ebből 13 KO/TKO). Az ESPN Friday Night Fights sorozat jogait Magyarországon a DigiSport birtokolja, s a csatorna korábbi nyilatkozatai alapján Nemesapáti augusztus 8-i amerikai bemutatkozását is élőben sugározza majd.

Tavaly tavasszal írt portrénkat itt olvashatja Nemesapáti Norbertről.