Vágólapra másolva!
Egy átmulatott éjszaka után rossz helyen, Vlagyimir Putyin orosz elnök villájának kerítésénél állt meg vizelni a holland Corendon Dutch Airlines vezetője, Atilay Uslu, akit azonnal letartóztattak, majd bevallása szerint megloptak.

A holland Corendon Dutch Airlines vezetője, Atilay Uslu nem mindennapi kalandba keveredett a téli olimpia helyszínén. A holland gyorskorcsolyázók főszponzorának a feje vasárnap este Ireen Wüst és Sven Kramer aranyérmeit ünnepelte barátaival, és a buli után, hajnal kettő felé az utcán egy kerítés mellett megállt vizelni.

Pillanatok alatt katonák vették körül, és azonnal letartóztatták, célpontjának ugyanis Vlagyimir Putyin orosz elnök villáját választotta.

Uslu elmondása szerint a katonák azt mondták neki, ezzel megváltotta Szibériába szóló jegyét, és arról faggatták, miért nem vette észre a biztonsági kamerákat, és miért nem tudta, hogy ez kinek a háza.

"Egy óra múlva elengedtek, akkor vettem észre, hogy hiányzik 1364 dollár a pénztárcámból. De azt hiszem, azt már nem kérem vissza" - nyilatkozta.