Vágólapra másolva!
Aggasztóan jónak minősítette formáját Erdei Zsolt, aki március 30-án Monacóban az orosz Gyenyisz Gracsov ellen bokszol az egymillió dollár összdíjazású félnehézsúlyú torna elődöntőjében.

"Be akarom bizonyítani, hogy öreg ember nem vén ember" - nyilatkozta Erdei. "Egyelőre minden jól megy, a súlyommal semmi gondom, a formám pedig már-már aggasztóan jó. A csontjaimban persze már ott vannak az évek, megfontoltabb is lettem, de tudom, hogy van még nagy dobásom a szorítóban."

A magyar bokszoló arra is reagált, hogy eldőlt, a Sport TV élőben adja a jövő szombati összecsapást. "Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy a magyar közönség is láthatja a meccsemet, ez csak megsokszorozza az erőmet."

A WBC-nél és WBO-nál, valamint félnehézsúlyban és cirkálósúlyban is világbajnoki övet szerző ökölvívó Hamburgban készül. Jelenlegi edzőpartnere egy ukrán bunyós, vele esik át a csütörtöki tízmenetes csúcsterhelésen. Az eddig veretlen Erdei ezután repül Monacóba, ahol a 34. profi mérkőzése vár rá jövő szombaton.

A másik elődöntőn Edwin Rodriguez és Ezequiel Osvaldo Maderna csap össze, ha nyer, Erdei ennek a párharcnak a győztesével bokszol a tornagyőzelemért.