Vágólapra másolva!

Tántorgott a ringben Hutton legyőzője

Negyedik menetes TKO-győzelemmel abszolválta profi karrierje 31. mérkőzését és újból az IBF kötelező kihívói pozíciójába került Kell Brook. Ellenfele a tavaly Ricky Hattont végleg nyugdíjba küldő korábbi világbajnok, Vjacseszlav Szencsenko volt.

A mérkőzés elején mar látszott, hogy Brook az erősebb és pontosabb, két menetnyi tapogatózás után a harmadik felvonsában egy kemény fül környékére mért jobbossal leterítette az ukránt. Szencsenko átvészelte a menetet, sőt többször sikerült eltalálnia a befejezésre hajtó, sokszor kinyíló Brookot. A negyedik menetben Brook-nak többször sikerült kellemetlen helyzetbe hoznia ellenfelét.

A nagy védekezés közepette Szencsenko a semmiből előhúzott egy jobbegyenest, és kisebb táncra perdítette az angolt, aki néhány aggodalomra okot adó másodperccel ajándékozta meg az egy emberként talpra ugró sheffieldi közönséget. Szencsenko nem tudott mit kezdeni a lehetőséggel és a menet végére ismét Brook irányított, majd egy jobb egyenes, bal egyenes, bal felütés kombinációval ismét földre terítette. Az ukrán ugyan talpra állt, de a folytatásra alkalmatlannak bizonyult, és a vezetőbíró beszüntette a találkozót.

Összefoglaló 26 perctől:

profiboksz.hu