Vágólapra másolva!
Dereck Chisora kiütéssel győzte le Malik Scottot szombaton este a londoni Wembley Arénában rendezett profi ökölvívó meccsen - írja a Profiboksz.hu.

A WBO betöltetlen nehézsúlyú nemzetközi bajnoki címéért csapott össze egymással a korábbi világbajnoki kihívó angol Dereck Chisora és a találkozóig veretlen amerikai Malik Scott. Ahogy arra előzetesen számítani lehetett, a ringen belüli és azon kívüli balhéiról is ismert 29 éves Chisora lépett fel támadólag, a WBO ranglistáján 14. helyen található Scott pedig sokat mozogva, másodszándékból akciózva próbált eredményt elérni.


A relatíve szoros küzdelem a hatodik menetben egy vélhetően sokáig vitatémát témát adó eset után fejeződött be: az agresszív Chisora előbb a kötelekhez terelte riválisát, majd egy fejre mért jobbossal padlóra is küldte Scottot, aki féltérden (úgy tűnt, tudatosan pihenve) konstatálta a rászámolást, majd kilencnél, abban a pillanatban, ahogy elkezdett felállni, Phil Edwards vezetőbíró leléptette, és kihirdette Chisora KO-győzelmét. A 32 éves Malik Scott ezzel 37. profi mérkőzésén elszenvedte első vereségét, Chisora pedig a cím mellett begyűjtötte 17. győzelmét.