Vágólapra másolva!
Egy éve egy jótékonysági partin találkoztak, és azóta is tart a kapcsolat a világ egyik legjobb síelője, Lindsey Vonn és a golfsztár Tiger Woods között.

Miután Lindsey Vonn hatalmasat bukott a Schladmingban zajló alpesisí-világbajnokság szuper-óriásműlesikló számában és térdszalag-szakadás mellett sípcsonttörést is szenvedett, barátja, a golfozó Tiger Woods saját magánrepülőgépét küldte el érte Ausztriába.

Amerikai lapértesülések szerint a két sportoló között több van, mint barátság, egy éve ismerkedtek meg egy jótékonysági rendezvényen, tavaly novemberben pedig már együtt voltak síelni.

Forrás: AFP/Getty Images/Ben Gabbe

"Lindsey tanította meg síelni Tiger gyermekeit, az ötéves Samet és a négyéves Charlie-t" - nyilatkozta egy névtelen forrás a US Weekly hetilapnak.

A People magazinnak nyilatkozó másik forrás szerint ugyan a pár csak azt ismeri el, hogy barátság fűzi össze őket, miközben egyre több időt töltenek együtt.

Woods 2010-ben vált el feleségétől, Ellen Nordegrentől, miután kiderült, a sportoló éveken keresztül több nővel is viszonyt folytatott.