Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy Manny Pacquiao beperli az orvost, aki azt nyilatkozta, hogy a Parkinson-kór jeleit tapasztalta a világ egyik legjobb ökölvívóján - írja a Profiboksz.hu.

A fülöp-szigeteki bokszoló brutális KO-vereséget szenvedett Juan Manuel Marqueztől, ezt követően pedig Dr. Rusitco Jimenez így nyilatkozott: "Bár még mindig nagyon élesek a reflexei, mostanság észrevettem nála a Parkinson-kór nagyon korai jeleit, de ez csak a saját megítélésem. Általában nem is a fejen, sokkal inkább a kezeken látni ezt először, kisebb rángások formájában. Nem tudtam közelről megvizsgálni, de abból, amit a televíziós interjúk során láttam, ennek a kórnak az első jeleire következtetek."

Forrás: AFP/Getty/Al Bello

Pacquiao ezt kikérte magának, és közölte, hogy átesett az orvosi vizsgálatokon, amik semmi problémát nem mutattak ki nála. Pacquiao tanácsadója, Michael Koncz szerint azonban lehet, hogy itt nem állnak meg, hanem további intézkedéseket foganatosítanak a doktor ellen: "Polgári pert fontolgatunk alaptalan vádaskodás miatt. Hogy állíthat ilyet egy orvos, aki még csak meg sem vizsgálta soha Mannyt? Ez nem több, mint spekuláció, egyébként pedig fantasztikus, hogy emberek mit meg nem tesznek azért, hogy felhívják magukra a média figyelmét."