Vágólapra másolva!
Az oroszok volt világelső teniszezője, Marija Sarapova bevallotta, hogy ismét szingli, miután szakított barátjával, a volt NBA-s kosaras Szasa Vujaciccsal.

A világrangsorban jelenleg harmadik Sarapova magánéletéről a US Openen, az amerikai nyílt bajnokságon, a legutóbbi győztes meccsét követő sajtótájékoztatóján nyilatkozott, elárulva, hogy már tavasszal véget ért a románca a szlovén kosarassal. Az orosz játékos azt követően beszélt a magánéletéről is, hogy Vujacic saját Twitter-oldalán megírta: már nem alkotnak egy párt.

Forrás: AFP/Leon Neal

"Nem volt egyszerű az elválás" - árulta el Sarapova. "Jól kijöttünk egymással, de mivel a versenyeink, a meccseink miatt szinte állandóan úton voltunk, távol a másiktól, alig tudtunk találkozni. Különösen azt követően, hogy az NBA-ből Törökországba igazolt. Az ott töltött elmúlt tíz hónapja alatt egyszer sem fordult meg Amerikában. Pedig csodálatos éveket töltöttünk el együtt. Barátságunk azonban megmarad, telefonon továbbra is kapcsolatban állunk, tiszteljük egymást" - mondta el a média képviselőinek az orosz teniszező.