Vágólapra másolva!
Híres skótok parádéjává vált a tenisz US Open: Sean Connery Andy Murray mamáját ölelgette, Alex Ferguson pedig gratulált a friss Grand Slam-győztesnek, miközben a Manchester United ügyéről sem feledkezett meg.

Murray a New York-i torna elődöntőjében Tomas Berdychet, a döntőben Novak Djokovicot győzte le, ezzel négy elvesztett GS-döntő után végre révbe ért. Az utolsó két meccset a helyszínen nézte meg az egykor James Bondot alakító színész, Sean Connery, valamint a ManUnited edzője, Alex Ferguson is.

A Berdych elleni elődöntő után mindketten megjelentek a sajtótájékoztatón, ahol Connery megölelgette Murray mamáját. A hírességeken Ferguson borának illata érződött, bár Murray ezt megjegyezte, azért gyorsan hozzátette: "Imádom a focit és Sir Alex minden idők egyik legsikeresebb menedzsere, ráadásul skót, klassz vele találkozni."

Ferguson kiemelte a Djokovic elleni epikus döntő leglényegét: "Mikor igazán kellett, Andy megmutatta. Szerintem egy bajnok igazi próbatételét láttuk."

A ManUnited trénere azonban nem csak a tenisz kedvéért repült New Yorkba: meglátogatta a mostanában ott pihenő Josep Guardiolát. Spanyol újságírók szerint a menedzser a katalán mágust látná szívesen az utódának.

"Azt beszélik, találkoztam Guardiolával? Beszéltem vele pár percet, igen" - válaszolt szűkszavúan az újságíróknak Ferguson.