Vágólapra másolva!
Nyitott arra, hogy meglátogassa Floyd Mayweathert a börtönben Manny Pacquiao. A két bokszoló évek óta egyezkedik egy közös meccsen, de nem sikerült megállapodniuk.

Nem zárja ki a lehetőséget, hogy meglátogatja a börtönben a június 1. óta büntetését töltő Floyd Mayweathert Manny Pacquiao. "Én nyitott vagyok az ötletre, megfontolom a dolgot. Ő ugyanúgy Krisztus gyermeke, ahogy én is, imádkozom érte, hogy minden jól alakuljon az életében." - nyilatkozta a WBO váltósúlyú világbajnoka.

A két bokszoló már évek óta egyezkedik egymással egy közös meccsről, de eddig nem sikerült dűlőre jutniuk. Pacquiao szerint még mindig kész megmérkőzni Mayweatherrel, de csakis 50-50 százalékos pénzelosztással, nem pedig az amerikai által ajánlott fix, 40 milliós díjért.

A két bokszoló meccséről való egyeztetések korábban nem voltak súrlódásmentesek, Mayweather például azt mondta, hogy véletlenszerű doppingteszteken és a pénzelosztáson áll, vagy bukik a két bokszoló között évek óta hiába várt álommeccs. Pacquiao ügynöke szerint ez a kijelentés viszont felháborító. "Manny már körülbelül két éve megmondta, hogy minden vizsgálatot elfogad, függetlenül attól, hogy ezt ki vezényli le, akkor miért hozakodik megint elő ezzel? Mayweather Adolf Hitler propagandistájának, Joseph Goebbelsnek az iskoláját követi, minél többször elismétli a dolgokat, hogy az emberek higgyenek neki" - mondta az ügynök.

Forrás: profiboksz.hu