Vágólapra másolva!
Június 10-én Budapesten csapott volna össze egymással az UBO nehézsúlyú kontinensbajnoki címért Petrányi Zoltán és a korábban Mike Tysont is legyőző Danny Williams. A brit bunyós a meccs előtt elesett egy budapesti szállodában, és a Profiboksz.hu szerint Angliában beperelte a hotelt.

Danny Williams azt állítja, hogy a találkozó előtt olyan szerencsétlenül esett el az óbudai Hotel Ramada Pláza szálloda fürdőszobájában, hogy megsérült a szemöldöke, és emiatt közvetlenül a mérkőzés előtt visszalépett a küzdelemtől.

A magyar szövetség ringorvosa szerint a sérülést vélhetően önmagának okozta Williams, ráadásul a vágás mértéke és súlyossága nem indokolta volna a találkozó elhalasztását.

A Profiboksz.hu információja szerint Williams egy angol bíróságon beperelte a magyar szállodát, mivel nem csak felületi sérülést, hanem agyrázkódást is szenvedett. A brit bunyós azt állítja, hogy a baleset miatt még most sem tud edzeni, és kénytelen volt lemondani a következő összecsapását is, így komoly anyagi veszteség érte.

"Igen, én is hallottam már a dologról, hisz a szálloda igazgatója és a biztosító nyomozója is megkeresett már az ügyben" - nyilatkozta a bokszportálnak Petrányi Zoltán. "Felháborítónak tartom, hogy a hotelt vádolják a sérülés miatt. A szálloda legjobb lakosztályában lakott egyedül. Lehet, hogy pont ez volt a baj, mert így senki nem tudta megfogni a kezét, amikor kiszállt a fürdőkádból. Nagyon úgy néz ki, hogy Williams átvágott engem. Fel vagyok háborodva, mert én becsületesen készültem a meccsre, de a jelek szerint Williamsnek eszébe sem jutott bokszolni ellenem."