Vágólapra másolva!
Februárban még csak egy sajtótájékoztatón esett egymásnak David Haye és Dereck Chisora, a Guardian szerint azonban júliusban a ringben is püfölheti majd egymást  két nehézsúlyú profi bokszoló. Persze csak akkor, ha a felfüggesztett Chisora visszakapja versenyengedélyét.

A Guardian információja szerint Frank Warren promóter kedden bejelenti majd, hogy júliusban, várhatóan a West Ham United londoni stadionjában összecsap egymással a brit profiboksz két fenegyereke, David Haye (25-2, 23 KO) és Dereck Chisora (15-3, 9 KO)

"Bárki bármit mond, óriási csata lesz, sokkal nagyobb, mint kettejük két Klicsko elleni csatája" - jelentette ki Warren.

Chisora utoljára február 18-án az ukrán Vitalij Klicsko ellen lépett ringbe, de nem sima veresége tette emlékezetessé fellépését, hanem a viselkedése.

A brit először a mérlegelésen ütötte pofon az ukrán címvédőt, aztán a meccs előtt vízzel arcul köpte Vitalij szintén nehézsúlyú világbajnok öccsét, Vlagyimirt, majd a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón összeverekedett honfitársával, a profi boksszal már felhagyott, Münchenben csak szakkommentátorkodó Haye-jel.

Minősíthetetlen viselkedéséért a WBC (Bokszvilágtanács) száműzte a ringből, és meghatározatlan időre eltiltotta. Chisora fellebbezett, ügyét május 14-én tárgyalják majd, ha visszakapja versenyengedélyét, akkor nem lehet akadálya a júliusi csatának.