Vágólapra másolva!
Mindössze egyetlen játékból állt Gisela Dulko és Jelena Dokic párbaja az Indian Wells-i tenisztornán. A háromperces meccsen Dulko elvette ellenfele adogatását, aki erre feladta a küzdelmet.

Arn Gréta feladta meccsét Indian Wells-ben

Szokatlan körülmények közt jutott a második fordulóba Indian Wellsben a tornán korábban kétszer negyeddöntős Gisela Dulko. Az argentin játékos ellenfele, Jelena Dokic csuklósérülés miatt az első gém - melyben rögtön elvesztette az adogatását - után visszalépett. Dokic mindössze egyetlen pontot ért el a meccsen.

"Három percig tartott az egész. Láttam, hogy valami gondja van, sokat nyesegetett, ami általában nem szokása" - mondta Dulko.

Dulko a következő körben a második kiemelt Marija Sarapovával játszik. A világranglistán csak 126. argentin a 2009-es Wimbledonon legyőzte a jelenleg második oroszt, a további három meccsüket viszont Sarapova nyerte.

Párosban Dulko sokkal izgalmasabb meccsen jutott tovább: az elmúlt évekbeli partnere, Flavia Pennetta ezúttal a túloldalon állt. Az olimpiára készülve Dulko egy honfitársával, Paola Suárezzel szövetkezett, s nyert 6:3, 3:6, 10-7-re.