Vágólapra másolva!
Meglehetősen kemény hangnemben nyilatkozott Erdei Zsoltról Tavoris Cloud, akivel a magyar exvilágbajnok tavaly december 31-én bokszolt volna. Erdei kézsérülése miatt azonban a címmeccs végül elmaradt.

Az IBF-bajnok Cloud úgy gondolja, nem volt szó sérülésről: "Mikor meghallottam, hogy Erdei Zsolt sérülés miatt lemondta a meccset, azt gondoltam, ez egy baromság! Nem sérült meg, csak nem akart bokszolni. Nem is edzett, nem is készült. Csak ki akart bújni a meccs alól. Így tehát eltűnt szem elől Németországba, és sérültet jelentett. Ennyi, ezzel vége is volt. Megviselt, hogy nem jött össze az Erdei elleni meccs, de már túl vagyok rajta."

A 33 profi meccsén (18 KO) veretlen magyar ökölvívó január végén úgy nyilatkozott, hogy legkorábban április végén újra kötelek közé lépne: "Kihúzták azt a fogamat, amelynek nagy szerepe volt abban, hogy begyulladt a jobb kezemem az egyik bütyök. Azóta sokat gyógyult, és mostanában már puszta kézzel ütögettem vele a zsákot, keményebb felületet még nem, de úgy érzem, hogy most már bevetésre kész."

www.profiboksz.hu