Vágólapra másolva!
Remek teljesítménnyel rukkolt elő a WBO harmatsúlyú világbajnoka, Jorge Arce. A mexikói az ötödik menetben leütötte azt a Lorenzo Parrát, akivel három éve csak döntetlent tudott vívni. Ugyancsak az ötödik menetben ütötte ki a nagyközépsúlyú Brian Magee Rudy Markussent.

A rengeteg testütéssel operáló Arce már a harmadik menetben padlóztatta ellenfelét, majd ezt megismételte még kétszer a negyedik felvonásban. A vég az ötödik menetben érkezett el, amikor egy újabb kemény testütés után Parra letérdelt és hagyta, hogy a bíró kiszámolja őt.

Arce KO-ja 1:05-nél

Dániában ugyancsak öt menet leforgása alatt védte meg tavaly júliusban begyűjtött ideiglenes WBA nagyközépsúlyú világbajnoki címét Brian Magee, a helyi Rudy Markussen legyőzésével.

A találkozót Markussen kezdte jobban, de Magee gyorsan magára talált. Ahogy utólag kiderült, a mindent eldöntő felvonás előtt mindhárom pontozónál döntetlenre állt az összecsapás (38-38), majd az ominózus ötödik menetben a címvédő egy testre mért balhoroggal leütötte Markussent, akit Stanley Christodoulou mérkőzésvezető kiszámolt, és kihirdette Magee KO-győzelmét.

www.profiboksz.hu