Vágólapra másolva!
Erdei Zsolt Amerikában készül a következő, Byron Mitchell elleni meccsére, de közben megnézte Hopkins és Pascal összecsapását is. A magyar bokszoló szerint a címétől megfosztott kanadai favágó módjára próbált győzni.

A kétszeres profi világbajnok ökölvívó már Philadelphiában készül a június 4-i Byron Mitchell elleni összecsapására. A hétvégi szabadprogram sem telt boksz nélkül, az Erdei Team egy hangulatos amerikai pubban, a Fox and Houndban kísérte figyelemmel a félnehézsúly két nagyságának, Bernard Hopkinsnak és Jean Pascalnak a visszavágóját.

"A mérkőzés előtt inkább Pascalt mondtam volna győztesnek, de amikor elkezdte a meccset, láttam, hogy kanadai favágó módjára akarja legyőzni ellenfelét. Hopkins azonban lelkes volt, motivált és látszott rajta, hogy iszonyatos élvezi a bunyót" - magyarázta a magyar öklöző.

"A tőle megszokott viccelések is benne voltak, de persze nem egyszer lehetett nagyon komoly bírkózást, és komoly ütéseket is látni mindkettőtől. Szerintem Hopkins megérdemelten nyerte meg a világbajnoki övet" - összegzett Erdei.

www.profiboksz.hu

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!