Vágólapra másolva!
243 millió forintnyi, bűnszervezetben elkövetett adócsalással és magánirat-hamisítással gyanúsítják a korábbi bokszvilágbajnok Csábi Bettinát és két társát, akiket kedden kommandósok fogtak el, és azóta is őrizetben vannak Szegeden. A Tv2 által megszólaltatott Schobert Norbert szerint Csábiék annak idején a közös cégükből is "eltűntek egy csomó pénzzel".

A gyanú szerint a korábbi tízszeres profiboksz-világbajnok "álomdiétaként" ajánlott testsúlycsökkentő élelmiszereket forgalmazó cégén keresztül követte el a csalást férjével és jelenlegi barátjával.

"Öt évvel ezelőtt volt egy cég, ahol a férje volt az egyik ügyvezető, ő pedig az egyik reklámarcunk" - nyilatkozta a Mokkának az ugyancsak diétás termékekkel foglalkozó Schobert. "Időközben a cégen belül tulajdonképpen konkurenciát csináltak ellenem, ki kellett válnom abból a cégből, és sajnos el is tűntek egy csomó pénzzel."

A műsorban szintén megszólaló Csötönyi Sándor ugyanakkor megdöbbent a híek hallatán, a magyar bokszszövetség elnöke úgy érzi, a korábbi tízszeres profi világbajnok csak áldozat az ügyben. Csötönyi "tiszta lelkű, rendes kis embernek" ismerte meg Csábit, aki nem foglalkozik sandaságokkal.