Vágólapra másolva!
Mivel a várakozásokkal ellentétben a harmadik meccsükön sem tudták egyértelmű és vitathatatlan döntésre vinni kettejük ügyét, várhatóan negyedik mérkőzésre is sor kerülhet Juan Manuel Márquez és Manny Pacquiao között. Ez egyben azt is jelentené, hogy nem lesz Pacquiao-Mayweather csata.

Bob Arum, Pacquiao promótere szeretné, ha védence és Márquez áprilisban vagy júliusban ismét öszecsapna egymással, és azt a nemzetközi sajtóban is megerősítette, hogy egyelőre nem tervezik a Floyd Mayweather elleni meccset.

Richard Schaefer, a Mayweatherrel dolgozó Golden Boy Promotions igazgatója felháborodott a hír hallatán, hiszen meg akarta kezdeni a tárgyalásokat a két nagyágyú május ötödikei találkozójával kapcsolatban. "Marhára unom már, hogy Bob Arum folyton ferdítgeti az igazságot. Mayweathernek így nem marad más választása, mint más ellenfelet keresni magának május ötre" - mondta Schaefer.

Pacquiao a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú kategóriájának vb-övéért kiírt meccsen a múlt héten többségi döntéssel legyőzte Márquezt, így kettejük párharcában a Fülöp-szigeteki kétszer nyert, egy meccs pedig döntetlen lett. A legutóbbi találkozó után a mexikói bunyós csalást emlegetett, és azt mondta, hogy a visszavonuláson gondolkozik.