Vágólapra másolva!
Jean Pascal az általa megcélzott ellenfelek között Tavoris Cloud és Bejbut Sumenov mellett Erdei Zsoltot is megjelölte. A kanadai ökölvívó szerint Chad Dawsonnak minden eszköze megvan ahhoz, hogy októberben elvegye Bernard Hopkinstól a WBC félnehézsúlyú vb-címét.

A Bernard Hopkins elleni veresége óta nem lépett szorítóba a félnehézsúly korábbi WBC bajnoka, Jean Pascal. A kanadai bunyós egy, a Fighthype.com-nak adott interjú során elmondta, hogy decemberi visszatérésre készül, és a lehetséges ellenfelek között a korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú bajnok Erdei Zsolt nevét is megjelölte.

"Éppen a decemberi mérkőzésemen dolgozunk, Cloud, Erdei, vagy Shumenov ellen, de én egy igazi harcos vagyok, szóval akármikor, akárkivel, akárhol kiállok" - mondta Pascal.

Bernard Hopkins májusban fosztotta meg a WBC félnehézsúlyú világbajnoki övétől Pascalt, így 46 évesen minden idők legidősebb bokszbajnoka lett.

Pascal az interjúban az októberi Hopkins-Dawson meccsről is szólt néhány szót: "Hopkins egy igazi ravasz róka, aki mindent tud a szakmáról, Chad pedig remek technikájú, gyors bokszoló, akinek minden a kezében van, hogy megverje Hopkinst, a nagy kérdés viszont, hogy képes lesz-e elég okosan bunyózni."

Bernard Hopkins és Chad Dawson október 15-én Los Angelesben csap össze a WBC félnehézsúlyú világbajnoki övéért.

Forrás: Profiboksz.hu