Vágólapra másolva!
Zab Judah kiütése után Tim Bradley-vel bokszolna legközelebb Amir Khan, de mivel az amerikait nem érdekli, súlycsoportot váltana, és Floyd Mayweatherrel csapna össze. Az utóbbi meccs kedvéért a Manny Pacquiao által egyelőre visszautasított doppingteszteket is bevállalná.

Az IBF/WBA kisváltósúlyú világbajnok Amir Khan legszívesebben a WBO/WBC címvédő Tim Bradley ellen bokszolna, ám az amerikai bunyós a napokban elmondta, nem érdekli a fiatal angol.

Khan a következőképp reagált Bradley nyilatkozatára: "Nem hiszem, hogy összejön a Bradley-meccs, mivel egyszerűen gyáva, hogy bevállalja. Van még néhány név kisváltósúlyban, akikkel bokszolnék, de azt hiszem, még egyetlen meccsem van itt, aztán feljebb lépek, ahol nagyobb kihívások várnak rám. Mindig az összes cím egyesítése volt az álmom, de ha Bradley nem áll kötélnek, legalább mindenki tudja, hogy én akartam az egészet, és ő volt az, aki kihúzta magát a mérkőzés alól."

"Futva menekül előlem. Szerintem a világszervezeteknek meg kéne őt fosztani a címeitől, annak javára, akivel következő alkalommal mérkőzöm, hiszen így akkor más is lehetőséget kapna, hogy világbajnok legyen. A jövőbeni nagy cél Mayweather, de ott van még egy Erik Morales elleni meccs, vagy a Maidana - Guerrero összecsapás győztese" - mondta Khan, aki állítása szerint a Mayweather által követelt, Manny Pacquiao által egyelőre visszautasított doppingteszteket is bevállalná.

"Tiszta vagyok teljesen, a meccseim előtt és után is vizsgálnak. Örömmel állok elébe mindenféle tesztnek, amit csak Mayweather akar. Mikor látják, hogy valaki sikeres, az emberek nagy része szteroidhasználattal vádolja őt, hogy lehúzza a teljesítményét. Soha életemben nem használtam semmit, ezért sem utasítok el semmilyen tesztet" - fejtegette Khan.