Vágólapra másolva!

Hubertet elverte Erdei korábbi ellenfele

Adrian Hernandez személyében új világbajnoka van a WBC szervezetnek kislégsúlyban, a mexikói ranglistavezető szombaton éjszaka honfitársát, az eddig címvédőt, Gilberto Keb Baast taszította le trónjáról. A meccs előtt Hubert László Giacobbe Fragomenivel csapott össze, s szenvedett TKO-vereséget.

A mexikói Texcocóban rendezett Hernandez vs Baas találkozót visszavágónak is tekinthettük, ugyanis a két bunyós 2008 márciusában egyszer már összecsapott egymással, akkor Hernandez nyert TKO-val a negyedik menetben.

A revans nem hozott szerencsét a címet alig fél éve begyűjtő Baasnak, aki ezúttal is idő előtt kapitulált, igaz, nem önszántából, ugyanis a mérkőzésvezető a tizedik és tizenegyedik menet közötti szünetben - nagy tiltakozást kiváltva a szenvedő fél sarkából - leléptette az eddigi címvédőt.

A rendezvény programjában egy honfitársunk is szorítóba lépett. A betöltetlen cirkálósúlyú WBC nemzetközi bajnoki címre pályázó Hubert Lászlónak nem iskerült a bravúr, a Profibox Promotion versenyzője a hetedik menetben TKO vereséget szenvedett a korábban Erdei Zsolttal is összecsapó olasz Giacobbe Fragomenitől.

www.profiboksz.hu