Vágólapra másolva!
A németországi szereplés után Angliában folytatódott Vlagyimir Klicsko és David Haye nehézsúlyú párharcának a médiaturnéja, a szokásos forgatókönyv szerint: Haye támad, Klicsko kontrázik, persze egyelőre csak szavakban.

Vlagyimir Klicsko labdával fejbe rúgta a hamburgi PR-ost

"Azt hiszem Klicsko a felelős azért, amiért itt tart most a nehézsúly. Ez egy nagyszerű sportág volt, de Klicsko tönkretette, ezért kell kiirtani innen. Évek óta untat bennünket, és még a hangja is idegesít, olyan, mint Boraté. Két ütés, fogás, két ütés, fogás, ennyi, amit csinál. A meccsünkön szerencsére véget vetek ennek a cirkusznak" - nyilatkozta Haye, a legutóbbi sajtótájékoztatón mutatott meglepő visszafogottság után pedig ezúttal Klicsko is visszapiszkált egy szellemeskedő szójátékkal.

"Szerinte a negyvenkilenc kiütött ellenfelem mind ürge volt. Szeretném bemutatni az ötvenediket, David Haye-t. Éppen a Hayemaker magazint nézegettem, belelapoztam, és mit látok, egy cikk rólam, aztán rólam és megint csak rólam. Talán azt a H-t át kellene írni G-re, így sokkal mulatságosabb, lenne, és még az eladás is nőne" - mondta Klicsko, akivel Haye ezúttal sem volt hajlandó kezet fogni.

Profiboksz.hu