Vágólapra másolva!
Hivatalosan ugyan még nem tudni, de amerikai források szerint minden bizonnyal április 16-án, a Connecticut állambeli Mashantucket városában lép legközelebb szorítóba Erdei Zsolt. A félnehézsúlyú profi ökölvívó addig sem tétlenkedik, az edzések mellett beindította magánvállalkozását, és hamarosan egy új ásványvízzel jelenik meg a piacon.

Hivatalosan ugyan még nem erősítették meg, de az amerikai ESPN.com, illetve a Boxrec szakportál információja szerint a Connecticut állambeli mashantucketi Foxwoods Resort Casinóban lép ismét ringbe a profiökölvívó-világbajnok Erdei Zsolt. Az április 16-i, Andre Berto-Victor Ortiz WBC váltósúlyú vb-mérkőzés köré épülő gálán még nem tudni, ki lesz az ellenfél.

Miközben Erdei gőzerővel készül az újabb csatára, tudatosan készül a civil életre is, hiszen azt korábban jelezte, év végén mindenképpen befejezi pályafutását. A kétszeres világbajnok profi ökölvívó az ásványvízpiacon próbálkozik egy saját arcával, és a felesége, Arabella nevével piacra dobott márka bevezetésével, amellyel áprilistól lehet majd találkozni a boltokban.

Sőt, ezúttal nem csak az arcát adja egy termékhez, hanem a sárbogárdi ásványvíz-palackozó üzem résztulajdonosa is lesz.

"A közelmúltban megkerestek befektetők, hogy lenne-e kedvem tulajdonosként is beszállni egy ásványvíz-vállalkozásba. Sokat gondolkodtam, de úgy döntöttem, belevágok. Világ életemben fontos volt a hitelesség számomra, úgy érzem, az ásványvíz egy olyan termék, amelyet szívesen vállalok arccal is, hitelesen képviselhetem. Amikor gondolkodtunk, hogy mi legyen a neve a víznek, egyből arra gondoltam, hogy Arabella lenne a legjobb" - nyilatkozta, hozzátéve, számára egyelőre az a legfontosabb, hogy egy minél jobb formában lévő Erdei Zsoltot láthasson a közönség a ringben.