Vágólapra másolva!
Az első két menetben lepofozta a felhozóembernek szánt Stjepan Bozic Arthur Abrahamet szombat este egy németországi gálán. Az IBF korábbi bajnoka mégis megúszta a verést, mert horvát ellenfelének aláfordult a bokája, és fel kellett adnia a meccset.

Nem sikerült fényesre Arthur Abraham visszatérő mérkőzése szombat este Mühlheimben. A Carl Froch elleni vereségét feledtetni kívánó félnehézsúlyú örmény mindössze két menetet töltött a ringben horvát ellenfele, Stjepan Bozic ellen, így várhatóan hamarosan újabb meccset iktatnak be neki, hogy formába kerüljön a májusi Andre Ward elleni összecsapásra.

Hihetnénk, hogy Abraham túl gyorsan végzett ellenfelével, de messze nem ez történt. A horvát Eb-ezüstérmes már a nyitó másodpercekben jelezte, hogy nem felhozó ellenfélnek jött Németországba és a Szuperhatos küzdelmeit megszégyenítő első menetet produkált Abrahammal.

A másodikban is komoly adok-kapokot láthatott a közönség, ráadásul Bozicnál voltak a hangsúlyosabb találatok, egészen addig amíg egy ütésnél alá nem fordult a lába és kénytelen volt feladni az izgalmas küzdelmet.

www.profiboksz.hu