Vágólapra másolva!
Vlagyimir Klicsko menedzsere szerint talán sosem jön létre a védence sérülése miatt elmaradt, múlt hétvégére tervezett Derek Chisora elleni meccse. Bern Bönte inkább David Haye-jel egyezkedik, akit Európába csábítanának a meccsre.

Vlagyimir Klicsko menedzsere, Bern Bönte egy interjúban megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak David Haye-jel, így a nemrég az ukrán sérülése miatt elmaradt Derek Chisora elleni összecsapást nagy valószínűséggel nem fogják bepótolni.

"Négy hét áll rendelkezésünkre, hogy eldöntsük, hol kerüljön sor a mérkőzésre. Ha közös nevezőre jutunk Haye csapatával, akkor töröljük a Chisora elleni találkozót. A tárgyalásokat tényleg megkezdtük, igaz csak telefonon egyeztettünk eddig, de hamarosan személyesen is le fogunk ülni" - mondja Bönte.

"Nyugodtan kijelenthetem, hogy a Haye által említett Las Vegas-i helyszín nem szerepel a terveink között, sőt nem is szeretnénk az Egyesült Államokba vinni a meccset. Ha megegyezünk, akkor Európában lesz a találkozó, London, Düsseldorf és a gelsenkircheni Schalke-arena jöhet szóba" - jelentette ki a menedzser.

Bönte azt is elmondta, hogy az Egyesült Államokban legfejjebb a New York-i Madison Square Garden jöhet szóba, ha netán valamelyik amerikai csatorna nagy pénzt kínálna Klicsko és Haye párharcáért: "Semmilyen ajánlatot nem kaptunk eddig, Las Vegas csak Haye kívánsága, amit így tálalt az amerikai sajtó. De ha lenne is ilyen ajánlat, akkor sem jöhetne szóba Las Vegas, csakis a Madison Square Garden."

Profiboksz.hu