Vágólapra másolva!
Bár egy decemberi hír szerint Erdei Zsolt visszatér a korábbi edzőjéhez, Fritz Sdunekhez, a volt világbajnok a profiboksz.hu szerint azonban Eddie Mustafával készül a közeljövőben.

Eddie Mustafa nemrég szakított Chad Dawsonnal és bejelentette, hogy nem marad félnehézsúlyú bokszoló nélkül, hiszen a két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Erdei Zsolttal kezdi az új évet: "Ez egy ilyen sport, valakit mindig okolni kell. Nem titok, hogy Dawsonnak magán jellegű problémái voltak a Pascal meccs előtt. Mindegy, hogy ki készítette volna fel, semmit sem változtatott volna a teljesítményén. Hallottam pár pletykát, hogy új edzőt szeretne, szóval már jó pár hónapja tisztában vagyok a dologgal. Én mindenesetre folytatom a munkámat, az edzőségem nem egy bokszolótól függ, éppen most vettem át a korábbi két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Erdei Zsolt felkészítését."

Nemrég látott napvilágot a hír, mely szerint Erdei továbbra is régi mesterével, Fritz Sdunekkel próbálja meghódítani az Egyesült Államokat, a Mustafa-interjú azonban felülírhatja ezt a forgatókönyvet.

www.profiboksz.hu