Vágólapra másolva!
Erdei Zsolt, a korábbi WBO félnehéz-, illetve a WBC cirkálósúlyú világbajnoka szerdán az RTL Klub Fókusz című műsorában azt mondta: két-három amerikai mérkőzést követően, jövőre biztosan visszavonul.

A New Yorkból nemrég hazatért Erdei Zsolt kifejtette, hogy nem a címek, hanem a nagy nevek elleni mérkőzések fontosak a számára: Roy Jones Jr., Bernard Hopkins, Jean Pascal, Tavoris Cloud, vagy Glen Johnson ellen is szívesen kiállna.

Forrás: MTI

A 36 éves, 31 profi összecsapás után is makulátlan mérleggel rendelkező klasszis már elkezdte a tréningeket, és hét kilogrammot fogyott. Magaslati edzőtáborba szeretne vonulni a következő időszakban, ahová családja is elkíséri, majd remélhetőleg még idén kiderülhet, hogy ki ellen és mikor debütálhat az Egyesült Államokban.

A Profiboksz.hu internetes szaklap szerint Erdei konkrét lépéseket tett meg az Egyesült Államok felé azzal, hogy nemrég tanácsadói szerződést kötött Greg Leonnal, aki többek között menedzserként segíti a nagyközépsúlyú szupertornába is belekóstoló Allan Greent.