Vágólapra másolva!
Floyd Mayweather és menedzsmentje nem írta alá azt a szerződést, ami alapján az amerikai bokszoló szorítóba léphetett volna a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao ellen. Ennek ellenére még mindig nem kizárt, hogy létre jön a csúcsrangadó.

Napjaink súlycsoportoktól függetlenül legjobb profi ökölvívójának tartott Manny Pacquiao promótere, Bob Arum helyi idő szerint péntek éjfélig adott határidőt Floyd Mayweather Jr-nak arra, hogy aláírja a két bokszoló november 13-i mérkőzésére szóló szerződést. Az idő lejárt, és a Top Rank vezér hivatalosan is bejelentette, hogy Mayweather, illetve az őt képviselő menedzsment nem írta alá a kontraktust, így egyelőre elmarad az összecsapás.

Arum szerint Mayweather vélhetően azért nem írta alá a szerződést, mivel edző-nagybátyja, Roger Mayweather ellen büntetőjogi eljárás van folyamatban, és emiatt elképzelhető, hogy a tréner nem tudná felkészíteni a vegasi bunyóst a találkozóra.

Mayweather és menedzsmentje egyszer már visszalépett a Fülöp-szigeteki elleni találkozótól, azért, mert Pacquiao nem volt hajlandó az általuk kért időpontban (három héttel a találkozó előtt) doppingvizsgálatot végeztetni.

Pacquiaora így várhatón vagy egy Miguel Cotto, vagy pedig egy Antonio Margarito elleni mérkőzés vár nagyváltósúlyban. Arum közleménye szerint azonban, ha Mayweather jövő hétig meggondolja magát, akkor még mindig létre jöhet a sokak által vált szuperrangadó.

www.profiboksz.hu