Vágólapra másolva!
A kétszeres profi világbajnok Erdei Zsolt az Inforádiónak adott interjújában elmondta, hogy legszívesebben a világ egyik legjobb bokszolójának tartott Bernard Hopkins ellen bunyózna.

A magyar klasszis kijelentette, hogy csakis akkor folytatja pályafutását, ha neves riválist kap, ismeretlen ellenfelekkel már nem akar bokszolni. Erdei nemrégiben az Egyesült Államokban tárgyalt, konkrét ajánlatot még nem kapott, ám szerinte két-három héten belül eldől, hogyan alakul majd a jövője. Azt mondja, legkorábban novemberben tudna bokszolni, mivel sokat kihagyott, és három hónapos felkészülésre van szüksége a megfelelő forma eléréséhez.

"Nem akarok ismeretlenekkel bokszolni; az a célom, hogy olyan emberekkel mérkőzzek, akikkel mindig is szerettem volna" - mondta az Inforádiónak Erdei, aki legszívesebben a független világranglista élén álló Bernard Hopkins ellen lépne a kötelek közé.

Erdei Hopkinshoz hasonlóan két súlycsoportban szerzett világbajnoki címet, ráadásul veretlen is, ami a magyar ökölvívó szerint érdekelheti a tengerentúli sajtót.