Vágólapra másolva!
Könnyen lehet, hogy pénzfeldobással kell eldönteniük a Klicsko testvéreknek, hogy eldöntsék, melyikük bokszoljon először a WBA-bajnok David Haye-jel.

A két Klicsko egyaránt David Haye skalpjára feni a fogát, a nagy kérdés azonban, hogy melyiküké az elsőbbség.

"Mondtam az öcsémnek, hogy meg akarok mérkőzni Haye-jel, erre ő azt mondta: 'Nem, én akarok vele kiállni!' Ő ezt személyes ügynek tekinti, én viszont csak a címet akarom. A testvéremnek már van két öve, én pedig egyenlíteni akarok. Nagyon remélem, hogy hallgatni fog az idősebb fivérére" - vázolta a helyzetet Vitalij.

"Mindig szükség van motivációra, ami most az, hogy az összes cím a családban legyen. Mindenki címegyesítést akar látni. Haye kezében van tehát a választás, vagy én, vagy az öcsém. Azt mondom Haye-nek, hogy velem könnyebb dolga lenne, mert öregebb vagyok, és nincs annyi energiám, mint az öcsémnek" - tette hozzá az idősebb Klicsko.

Haye ugyanakkor egyelőre egyik Klicskóval sem foglalkozik, mivel április 3-án John Ruizzal csap össze Manchesterben.

"Összeteszem a két kezem, hogy megverje Ruizt. Nem mintha annyira szeretném, de a címe kell nekem és a száját is be akarom tömni. Talán feldobunk egy pénzérmét, hogy eldöntsük, ki bokszoljon ellene. Remélem, a testvérem hallgat rám. Tisztelnie kell az idősebbek álláspontját" - igyekezett lezárni a vitát Vitalij Klicsko.

www.profiboksz.hu