Vágólapra másolva!
Mindössze 28 másodpercig tartott Guillermo Rigondeaux és Adolfo Landeros bokszmérkőzése, a kubai klasszis ugyanis villámgyorsan kiütötte mexikói ellenfelét.

A kétszeres olimpiai bajnok Rigondeaux ötödik profi mérkőzését vívta, és negyedszer nyert kiütéssel.

Az amatőrként 238 meccséből mindössze négyet elvesztő kubai előbb fejen találta Landerost, majd egy testütéssel lezárta a meccset, a 20 győzelemmel, 13 vereséggel és 1 döntetlennel rendelkező mexikói percekig feküdt a földön, mire sikerült összeszednie magát.

Rigondeaux menedzserei még az év vége előtt világbajnoki összecsapást szeretnének szervezni a kispehelysúlyú bunyósnak, aki a fellépésért járó díjat egy haiti gyerekeket segítő alapítványnak ajánlotta.

A Fort Lauderdale-i gála főmeccsén Glen Johnson csattanós választ adott a nagyszájú Jussuf Mack fenyegetéseire: a veterán félnehézsúlyú klasszis ugyanis szinte elsöpörte Macket, aki a 6. menetben három alkalommal is a padlóra került, mielőtt a mérkőzésvezető beszüntette az egyenlőtlen küzdelmet. Johnson ezzel a sikerrel valószínűleg kihívói pozicióba kerül az IBF-nél és rövidesen a világbajnok Tavoris Cloud ellen láthatjuk.

www.profiboksz.hu