Vágólapra másolva!
Rövid időn belül a negyedik klasszis ökölvívója hagyhatja el a német Universum Box Promotiont, Erdei Zsolt klubját. Ezúttal Gennagyij Golovkin készül szerződése felbontására.

Szergej Dzindziruk, Felix Sturm és Vlagyimir Szidorenko után újabb világklasszis bokszoló készül elhagyni az Universum Box Promotiont.

A WBA hivatalos középsúlyú kihívója, Gennagyij Golovkin ugyanis állítólag hetek óta amerikai promotert keres magának és fel akarja bontani a német klubbal fennálló szerződését.

A veretlen kazah bokszoló az egyik legjobb amatőr bunyósnak számított súlycsoportjában és profiként is rendkívül meggyőzően jutott el a címmérkőzés kapujáig, így vélhetően nem okoz majd különösebben nagy problémát neki, hogy találjon egy megfelelő amerikai promotert.

Az Universum még nem reagált semmit a hírre, de vélhetően ugyanazt fogja mondani, mint Sturm és Dzindziruk esetében is, azaz, hogy a bunyósnak érvényes szerződése van velük. A két klasszis tavaly augusztusban jelentette be, hogy elhagyja az egyesületet.

www.profiboksz.hu