Vágólapra másolva!
Augusztus 28-án végleg berobbanhat a félnehézsúly élvonalába Tavoris Cloud. A veretlen 27 éves bokszoló az IBF betöltetlen világbajnoki címéért indul harcba a sokat látott Clinton Woods ellen, Erdei Zsolttól sem ijedne meg.

Cloud jelenleg gőzerővel készül élete nagy próbatételére, de egy rövid nyilatkozat erejéig a sajtó rendelkezésére állt. "Az edzések nagyon jól mennek és nagyon kemények" - mondta Cloud. "Már egy hónapja kesztyűzöm, három partnerem is van. Semmi újdonságot nem tudok elmondani Clinton Woodsról, ismerem őt: egy volt világbajnok. Alig várom az estét, hogy ringbe lépjünk, még nem vagyok pályafutásom csúcsán, szerintem nagyjából két év múlva leszek ott."

"A sok munkának köszönhetően folyamatosan fejlődök. Valószínűleg ez lesz a legkeményebb profi meccsem, de én felkészültem minden eshetőségre. Egyesíteni akarom később a címeket, az a célom, hogy nagy meccseket vívjak és jobbá tegyem ezt a sportágat. Mindenhova elmegyek, ha a címegyesítésről van szó, kiállok Dawsonnal, Erdeivel és Pascallal is bárhol. Glen Johnson is jöhet, a legjobb akarok lenni és uralni akarom a félnehézsúlyt."

www.profiboksz.hu