Vágólapra másolva!
A veretlen cirkálósúlyú ökölvívó, BJ Flores is bejelentkezett a WBC-címért, a feltörekvő amerikai nem érti, hogy Erdei Zsolt hogyan kaphatott lehetőséget a szervezetnél.

"Több lehetőségem is akadt év végére, egy Jonny Walker nevű ausztrál fickó, aki tizenkettedik vagy tizenharmadik a ranglistán, aztán egy másik ausztrál, aki szintén Top 15-ben van a WBO-nál, szóval ők voltak a jelöltek, és év végére jók is lettek volna számomra, de nem lett belőle semmi" - kezdte Flores, aki rendkívül elégedetlen amiatt, hogy a Roy Jones által üzemeltetett Square Ring Promotion nem talál számára ellenfelet.

"Jelenleg nem vagyok abban a szituációban, hogy azt mondhassam, ott bokszolok, ahol akarok. Victor Ramirezzel akartam bokszolni, mielőtt Huck találkozott vele, de őt sem kaptam meg, a németek sokkal több pénzt ajánlottak neki. Azután Fragomenit vettem célba, a Square Ring fel is vette velük a kapcsolatot és azt mondták, hogy semmi probléma, novemberben összecsapunk, de utána eltűntek, nem akartak üzletet kötni velünk, inkább Erdei Zsolttal bokszolnak."

"Nevetséges, hogy egyáltalán meccselhet a cirkálósúlyú címért. Félnehézsúlyú világbajnokként ő volt minden idők leginkább védett bajnoka, nézzék csak meg a rekordját, senki komolyat nem győzött le. Én nem az vagyok, aki kétségbe vonja mások tudását, de ez a fickó tényleg senkit nem győzött le félnehézsúlyban és most megkapja a lehetőséget Fragomeni ellen. Fél évig vártam erre a meccsre és most nagyon csalódott vagyok" - zárta mondandóját Flores a profiboksz.hu szerint.