Vágólapra másolva!
Megtörtént az amire nagyon kevesen számítottak, az olimpiai bajnok Andre Ward nagyon sima meccsen bokszleckét adott a Szuper Hatos Torna legnagyobb sztárjának számító Mikkel Kesslernek.

Az Oaklandben rendezett összecsapáson a kihívó amerikai tökéletes tervet eszelt ki, hogy miként szerezze meg Kessler WBA szuperbajnoki övét és ezt mesteri módon is hajtotta végre.

A technikailag sokkal képzettebb és gyorsabb Ward rendre megelőzte, keresztbe verte, megkontrázta a tanácstalan dánt, akinek a legjobb akcióit a kihívó nem túl szép, de szabályos módon fogással és a meccs tördelésével akadályozta meg.

A hatalmas verést kapó Kessler szeme végül a 11. menetben olyan rossz állapotba került, hogy a bíró lepontoztatta a meccset, amit technikai döntéssel (97-93, 98-92, 98-92) Andre Ward nyert meg.

A Szuper Hatos Torna első fordulóját követően Abraham 3 ponttal vezet, Ward és Froch a második 2 ponttal, míg Dirrell, Taylor és Kessler 0 ponttal állnak. Ward a következő körben Jermain Taylor ellen lép ringbe.

www.profiboksz.hu