Vágólapra másolva!
A kétszeres nehézsúlyú világbajnok John Ruiz éles kritikával illette a nehézsúlyú amerikai bokszolókat és azonnali kihívást intézett Chris Arreolához, Kevin Johnsonhoz, Eddie Chambershez és Brian Mintohoz is.

A "Csendes ember" becenévre hallgató bokszoló szerint honfitársai semmit nem tettek azért, hogy elismerjék őket, nem azt az utat járják be, amit egy élvonalbeli nehézsúlyúnak kellene.

Ruiz szerint ő igazán nagy nevek legyőzésével jutott el a csúcsra, míg a mostani generáció szinte csak névtelen ellenfelekkel bokszol.

Ruiz jelenleg a WBA hivatalos kihívója, így egy újabb meccsel a rendkívül jó világranglistás helyezését és egy címmeccset is kockáztatna, de szerinte a szurkolók megérdemlik az izgalmas összecsapásokat és ő bátran áll a kihívások elé.

Hatton még egy meccset vállal?

Egyre több olyan híresztelés lát napvilágot Angliában, hogy a kisváltósúlyú szupersztár Ricky Hatton folytatja ökölvívó karrierjét, s nem vonul vissza a Manny Pacquiaótól elszenvedett megsemmisítő veresége után. A brit lapok szerint a manchesteri bunyós még egy búcsúmeccset szeretne vívni otthonában, ahol legutóbbi fellépésén is 60 ezer néző szurkolt neki a helyszínen.



Forrás: profiboksz.hu