Vágólapra másolva!
Befejezi az edzősködést Kulcsár Antal, a nőiöttusa-válogatott szövetségi kapitánya, az Alba Volán-Bericap szakmai igazgatója.

Kulcsár a szövetség által kiírt pályázatról, illetve az ő esetleges további szerepvállalásáról hétfőn még csak annyit közölt, hogy nem ért egyet az eljárással, keddre viszont azt mondta, ez ügyben még nem döntött.

"Ebbe beleférhet az is, hogy nem pályázom, de az is, hogy igen. A Volántól mindenesetre eljöttem" - nyilatkozta Kulcsár.

A klubtól történt távozásában közrejátszott, hogy eladták a Jakab Endre Lovardát, illetve hogy nyolc állásnak a költségeit ezután a szakosztálynak kell előteremtenie, erre mostanáig az Alba Volán Zrt. biztosította a pénzt. Utalt arra, mindig erőt adott neki, hogy Fehérváron megvan a hátországa, de mostanra megváltozott a helyzet.

Kulcsár Antal tevékenysége idején a székesfehérvári öttusázók - utánpótlás korosztályokban és a felnőttek között - több mint 350 érmet szereztek nemzetközi versenyeken. Legnagyobb sikerei két aktív versenyzőhöz, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsannához, valamint a vb- és Eb-aranyérmes Horváth Viktorhoz kötődnek.