Vágólapra másolva!
A többszörös világ- és Európa-bajnok Jónyer István lesz szombattól a KSI asztalitenisz-szakosztályának szakmai igazgatója és menedzsere. A klub sajtótájékoztatóján Hazsik Endre elnök ünnepélyes keretek között kérte fel az egyéni világbajnokot a feladatra.

Az ünnepségen részt vett a Jónyerrel vb-aranyat szerző Gergely Gábor mellett Berczik Zoltán mesteredző is, és mindketten ígéretet tettek arra, hogy a jövőben támogatják a KSI szakosztályát.

"Az aktív sportot 1987-ben hagytam abba Magyarországon, most láttam elérkezettnek az időt, hogy visszatérjek, és korábbi társaimmal összefogva segítsük a hazai asztaliteniszt" - nyilatkozta Jónyer.

"Mind a mai napig versenyzek profiként, méghozzá Németországban."

Az esemény végén játékra is sor került: Jónyer asztalhoz állt Gergely ellen, továbbá játszott a hétvégén a strasbourgi kadett Európa-bajnokságon ezüstérmes Lakatos Tamással is.

A napokban megalakul a Jónyer fémjelezte Asztalitenisz Sportiskola is, mely jelenleg a XIII., XIV. és XXI. kerületi iskolákban hetente egy-két alkalommal kihelyezett testnevelésórákat tart, ehhez a KSI biztosítja a szakembereket.