Vágólapra másolva!
Utolsó csoportmérkőzésén nagy csatában, 3-2-re nyert a Statisztika a német Müllermilch-Langweid ellen a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában. A Postás-Matáv a holland Fürst Heerlent fogadta, és 3-0-ra verte ellenfelét.

A Statisztika továbbjutási esélye már korábban elszállt, így a zárófordulóban csak a presztizsért harcolt. A csoport utolsó mérkőzésén az olasz Castellgoffredo és a német Kroppach találkozik egymással, a győztesnek biztosan több pontja lesz, mint a Statisztikának, a Langweid pedig már ezt megelőzően bebiztosította elsőségét.

A Postás három győzelemmel és három vereséggel a harmadik helyen zárt a kvartettjében, és nem jutott be a sorozat elődöntőjébe.

6. (utolsó forduló):
A csoport:
Statisztika - Müllermilch-Langweid 3-2

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Langweid 11 pont/6 mérkőzés, 2. Statisztika 8/6, 3. Kroppach 7/5, 4. Castelgoffredo 7/5

B csoport:
Postás-Matáv - Fürst Heerlen (holland) 3-0

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Linz-Froschberg 9/5 mérkőzés pont, 2. Postás-Matáv 9/6, 3. (már továbbjutott) TV Busenbach 8/5, 4. Fürst Heerlen 6

A győzelemért két, míg a vereségért egy pont jár, azonos pontszám esetén pedig az egymás elleni eredmények döntenek. A német Busenbach így mindenképpen megelőzi a magyar együttest, mivel még legalább egy pontot szerez, az összevetés pedig neki kedvez.