Vágólapra másolva!
A férfi teniszezők GP-sorozatának döntője után rendezték meg a Szépvölgyi úti csarnokban a "nemek csatájának" elkeresztelt bemutatót, amelyen Mandula Petra óriási meglepetésre legyőzte Noszály Sándort.

A bajnoki címvédő Noszály - aki tv-szerepléseit követően az utóbbi időben "Nagy Ő-ként" híresült el - minden játékban 15:0 előnyt adott a világranglistán 40. Mandulának, s ez túl soknak bizonyult.

Az első helyen kiemelt, címvédő Bardóczky Kornél a GP-döntőben 1 óra 17 perc alatt legyőzte Hultai Gergelyt. Az első szettben Bardóczky szinte szóhoz sem engedte jutni ellenfelét, már a második játékban elvette az adogatását, majd ezt még kétszer megismételte és simán jutott előnyhöz.

A folytatásban folytatódott a címvédő fölénye, s már 4:2-re vezetett, amikor elkövetett néhány hibát. Hultai ezt kihasználta, kiegyenlített, sőt 6:5-ös vezetésénél két szettlabdája is volt, de nem élt a lehetőségeivel. A rövidítésben Bardóczky már megállíthatatlan volt: magabiztosan adogatott, volt néhány remek elütése és rövidítése, s megnyerte a meccset. A győztes 350 ezer forintot kapott sikeréért, míg a vesztes 250 ezerrel vígasztalódott.

Eredmények:
a 3. helyért:
Böröczky Zoltán (Malév SC) - Noszály Sándor (Vasas SC) 7:5, 6:2

a döntőben:
Bardóczky Kornél (BSE-Transelektro, 1.) - Hultai Gergely (Vasas SC) 6:1, 7:6 (7-2)

Bemutató mérkőzés:
Mandula Petra - Noszály Sándor 6:4, 7:6 (7-5)