Vágólapra másolva!
Még szinte címlapsztorinak számít az ötszörös Tour de France-győztes amerikai kerékpáros Lance Armstrong és Sandra Bullock állítólagos románca, s máris újabb skalpot tűzött az övére a szívtipró biciklista: a New York Post című amerikai bulvárlap értesülése szerint nem a bájos filmszínésznő, hanem Sheryl Crow, a gitáros rocksztár az igazi!

A Post szerint az Armstrong-Bullock románcnak mindössze annyi volt az alapja, hogy mindketten a Texas állambeli Austinból származnak. (No de akkor mire lehet vélni a 32 éves kerekes által a 39 éves színésznőnek adományozott, "You keep my heart racing", azaz "Érted dobog a szívem" feliratú aranykarkötőt?)

A jelek szerint Armstrong rajong az idősebb nőkért: Crow már 41 éves, azaz kilenc évvel korosabb az egykor hererákban szenvedő sportolónál. Crow tizenöt évvel ezelőtt Michael Jackson háttérzenészeként tűnt fel, aztám szólókarrierbe kezdett, s manapság eredeti hangja, nívós gitárjátéka a popvilág egyik legkedveltebb sztárjává tette.

A Post szerint a párocska egyelőre titkolni próbálja a kapcsolatot, ugyanis Armstrong még nem jutott túl egy "igen csúnya válás" lelki és egyéb jellegű következményein.

Ch. Gáll András