Vágólapra másolva!
Kótai Mihály, a WBC-interkontinentális bajnoka április 12-én Londonban a brit Darren Rhodes ellen mérkőzik. A Green York Hallban rendezett bokszgálán Herczeg László és Surman Zoltán is szorítóba lép.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Kótai ellenfelének mérlege nem tűnik félelmetesnek, tizenhárom győzelem mellett ötször kapott ki, kétszer idő előtt, igaz, egyszer sem ütötték ki ("Tornádó" eddig mind a huszonegy meccsét megnyerte, tizenegyet kiütéssel). Kótai honlapja szerint azonban Rhodes lesz a magyar bunyós eddigi legerősebb ellenfe, aki az utolsó pillanatig küzd, és nem adja könnyen a bőrét, valamint állandó edzőpartnere a brit nemzetközösségi bajnok Michael Jonesnak.

A gála második főmérkőzését a szekszárdi Unio Box Team versenyzője, Herczeg László vívja, mégpedig a WBF szervezet betöltetlen kisváltósúlyú bajnoki címéért a brit Ted Bami ellen. A két bokszoló hasonló mérleggel rendelkezik, mindketten csak egyszer kaptak ki, Herczeg tizenötször nyert, hétszer KO-val, Bami tizenkétszer hagyta el győztesen a ringet, és hatszor ütötte ki ellenfelét.