Vágólapra másolva!
A hatodik helyen kiemelt amerikai Jennifer Capriati nagy küzdelemben legyőzte Meghann Shaughnessyt a több mint hatmillió dollár összdíjazású Key Biscayne-i tenisztornán, s bejutott az elődöntőbe. A férfiak között ugyanez nem sikerült a veterán Todd Martinnak, a thaiföldi Paradorn Srichaphan nagy küzdelemben verte a Martin apónak becézett klasszist.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Az egykori világelső Capriati két óra harminckilenc perc alatt múlta felül honfitársát - aki az előző körben hipnotikus segítséggel verte a világranglista-második Venus Williamst - a Key Biscayne-i szupertorna negyeddöntőjében, s a fináléba jutásért a szintén amerikai Chanda Rubinnal küzdhet meg. Az afroamerikai játékos meglepetésre a negyedik helyen kiemelt Henin-Hardenne-t verte, különösebben még csak meg sem izzadt a találkozó alatt.

Ginepri kiütötte Szafint Indian Wellsben/sport/egyeni/tenisz/20030314kiutottek.htmlTeniszhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31016

A férfiak mezőnyében Carlos Moyá véget vetett az utóbbi hetekben pazar eredményeket produkáló Robby Ginepri menetelésének, három játszmában verte a szabadkártyával rajtolt amerikait. Ginepri Jimmy Connors 1987-es sikere óta az első szabadkártyás lehetett volna, aki eljut a legjobb négyig, így sem lehet azonban csalódott: Key Biscayne-i, illetőleg Indian Wells-i teljesítményének köszönhetően jövő héttől a legjobb ötven között jegyzik a világranglistán. "Nem értékelhetem csalódásként ezt a meccset, hiszen amit az utóbbi két és fél hétben elértem, az egészen hihetetlen" - mondta Ginepri, aki a döntő szett rövidítésében maradt alul.

A másik ágon Paradorn Srichaphan már túl nagy falat volt a veterán Todd Martinnak, az "öregúr" két óra tizennyolc perces csata után, helyi idő szerint éjjel fél 12-kor búcsúzott el a további küzdelmektől.

ATP-torna, Key Biscayne (3,25 millió dollár, kemény pálya), negyeddöntő:
Moyá (spanyol, 5. kiemelt) - Ginepri (amerikai) 6:7, 6:3, 7:6
Srichaphan (thaiföldi, 13.) - Martin (amerikai) 6:3, 6:7, 7:5

WTA-torna, Key Biscayne (2,96 millió dollár, kemény pálya), negyeddöntő:
Capriati (amerikai, 6.) - Shaughnessy (amerikai, 23.) 4:6, 7:6, 6:4
Rubin (amerikai, 12.) - Henin-Hardenne (belga, 4.) 6:3, 6:2

Az elődöntő párosítása:
Capriati - Rubin
S. Williams (amerikai, 1.) - Clijsters (belga, 3.)