Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a teniszvilág közös problémája lett a legszexisebb orosz szépség, Anna Kurnyikova - eddig - magánjellegű szakmai krízise. Az örök reménység Wimbledonban "kicsúcsosodó" gyenge teljesítménye és azt követő kiborulása a torna korábbi győzteseit is megszólalásra késztették. John McEnroe-ék véleménye szerint a szép Anna komoly bajban van.

A Kurnyikova-ügy kapcsán véleményt nyilvánító korábbi bajnokok közül Jonh McEnroe és Virginia Wade egyetért abban, hogy az orosz teniszezőnőnek szembe kell néznie a pályán megmutatkozó problémáival. A játékost féltő szakértők aggodalmát alátámasztja Anna viselkedése: a 21 éves orosz, miután honfitársától, Tatyjána Panovától a wimbledoni verseny nyitónapján kikapott, a sajtótájékoztatón dühroham közepette az élő interjúról való kivonulással fenyegette meg Garry Richardsont, a BBC riporterét.

"Világos, hogy itt az ideje szembenéznie a gondokkal. Anna idegei nincsenek rendben, baj van a magabiztosságával, ráadásul a formája sem megfelelő" - kommentált a háromszoros wimbledoni bajnok John McEnroe. Az angolok eddigi legutolsó hazai egyéni győztese, a BBC-kommentátorként dolgozó Virginia Wade egyetért az előtte szólóval: "Kurnyikova elvesztette a magabiztosságát, de a legnagyobb baj szerintem az, hogy nem néz szembe a felmerülő problémákkal."

A párosban bajnoki címet szerzett Pam Shriver sem ment el szó nélkül a Kurnyikova-krízis mellett: "A gyenge teljesítmény valóságos probléma számára, mert a most mutatott játéka egyszerűen iszonyú. Hírneve megőrzéséhez fel kell vennie a harcot a gondokkal, a mérkőzését követő sajtótájékoztatón mutatott viselkedése viszont nem segít."

Pircs Anikó

Ajánlat:

Kurnyikova kihívó melltartóreklámban

Korábban:

Kurnyikova duzzog

Fórum:

Anna Kurnyikova